filmproduktion.

vill du ha hjälp med filmproduktion?

vi producerar mer än bara film.

Film och rörlig bild väcker entusiasm och uppmärksamhet där det visas och när det kombineras med ljud, effekter, musik och speaker blir resultatet en visuell berättelse som engagerar. Det kan vara den korta berättelsen i en digital annons för sociala medier eller den långa storyn som representerar hela ert företag. Vi hjälper dig att ta fram film som berör.  

Genom vårt eget filmteam kan vi hjälpa dig med filmproduktioner från första idé till färdigt resultat. Tillsammans med dig utformar vi idén och konceptet innan vi går över på filmning, redigering och efterbehandling. När de delarna är på plats musiksätter vi materialet och lägger på ljud och eventuella grafiska kompletteringar samt eventuell speaker. Vi har nära samarbete med musikproducenter och röstbibliotek för att kunna tillgodose dina behov och åstadkomma ett fantastiskt resultat.  

Vi använder oss av den senaste tekniken när vi producerar filmmaterial och vi använder bland annat RED Epic-W med 8K-upplösning för otroligt detaljrika filmer, samt flera olika drönare för både inomhus och utomhus bruk för enastående resultat.  

reklamfilm.

Med ofta kort tid att förmedla något är det viktigt att reklamfilmen är intresseväckande och kärnfull i sitt innehåll. Läs mer om hur vi hjälper dig att göra bra reklamfilm. 

företagsfilm.

Önskar du presentera ditt företag med en snygg film? Du kanske vill berika er hemsida med rörligt material? Klicka för att se mer om hur du kan visualisera ditt företag. 

eventfilm.

Ge tittarna känslan av att de var på plats. Vi dokumenterar ditt event och sammanställer det till en film enligt dina önskemål. Klicka för att se exempel på eventfilm som vi gjort. 

drönarfilm.

När du vill ha mäktiga svepningar eller mjuka panoreringar över såväl landskap som inomhus är drönare det bästa sättet att filma snyggt material. Klicka för att se mer om drönarfilm. 

motion design.

Animationer och rörlig design kan vara det lilla extra eller den stora helheten för ditt filmade material. Läs mer om hur rörlig design lyfter upplevelsen.

Scroll to Top

bli kontaktad.

boka in ett kostnadsfritt uppstartsmöte