grafisk formgivning.

vill du ha hjälp att visualisera ditt företag?

grafisk formgivning.

För att fånga uppmärksamhet och synas effektivt fordras ett visuellt slående uttryck. Oavsett om det rör sig om en enskild annonsproduktion för er marknadsföring, eller ett omfattande grafiskt koncept som definierar hela er verksamhet, så krävs det att det är estetiskt attraktivt för att vara intresseväckande. Vårt team av designers hjälper dig att ta fram grafiskt material som utgår från din befintliga grafiska profilering eller så börjar vi steget innan och tar fram logotyp eller en fullständig profilering för ditt företag.

Grafiskt material kan omfatta produktioner för tryckt eller digitalt bruk – exempelvis en broschyr för din mässmonter eller en annons för digital marknadsföring – variationen är stor.

grafisk profil.

Logotyp är ofta grundstenen i ditt varumärkes profilering men det är ofta så mycket mer. En grafisk profilering omfattar även varumärkets färgsättning, typografi, bildspråk, mönster och grafiska element, språkdräkt och kommunikationsunderlag. Genom att definiera dessa aspekter av ett varumärke är det lättare att bibehålla konsekvens i din kommunikation och ditt företag har en visuell grund att konsultera i marknadsföring och kommunikation.

logotyper.​

Det grafiska element som mest intimt förknippas med ett varumärke är logotypen. Därför är det också särskilt viktigt att låta logotypen representera ditt företag på ett sätt som linjerar med verksamheten. Om du har ett företag och skulle vilja ha hjälp med att visualisera företaget och varumärket med en egen logotyp – kontakta oss så hittar vi ditt varumärkes tonalitet och formger en unik logotyp för dig.

annonsproduktion.​

För att se till att din annons följer ditt företags grafiska riktlinjer och att den är snyggt utformad hjälper vi dig att designa och formatanpassa annonsen till sitt givna användningsområde. Med erfarenhet och kompetens att hantera produktioner för en stor variation av kanaler och ändamål kan du vara säker på att vi alltid levererar en hög kvalitet.

01.

höga kusten inland.

För Höga Kusten Inland skapade vi en fullständig grafisk identitet och en hemsida baserat på denna. Höga kustens inland är en plats dit människor reser för att uppleva Sveriges genuina natur och landsbygd. Det är platsen där älvar möts och där årstiderna visar sig från sin bästa sida.

Vårt uppdrag var att designa och göra det enkelt för turister från både Sverige och övriga världen att hitta detta smultronställe, och samtidigt komma i kontakt med de människor som brinner för att hålla platsen levande och som älskar att dela med sig av dess fantastiska natur.

Scroll to Top

bli kontaktad.

boka in ett kostnadsfritt uppstartsmöte