facebook.

vill du få hjälp med ditt budskap på facebook?

nå din målgrupp genom annonsering på facebook.

Att annonsera på Facebook innebär att du dagligen når ut till en stor grupp människor oavsett om de använder sig av en dator, telefon eller surfplatta. Facebook är den enskilt största sociala plattformen i Sverige sett till antalet användare och möjligheterna med att marknadsföra sig på Facebook är många. Genom Facebook kan du visa enstaka bilder, videomaterial, bildkaruseller, helskärmsupplevelser och mer.

Facebook är mer än bara just det och annonsering på Facebook gör att du dessutom kan synas på Instagram, Facebook Messenger samt i Facebooks partnernätverk Audience Network som omfattar bloggar, magasin och många andra sidor och appar utanför den egna plattformen. Tack vare dessa extra annonsplaceringar är räckvidden mycket omfattande.

använder facebook.

maximera din räckvidd utöver dina följare.

Det är dock skillnad på räckvidd och räckvidd. Här skiljer man på organisk räckvidd och betald räckvidd, där organisk räckvidd begränsas till de personer som på ett eller annat sätt redan har kontakt med ditt företag (gillar, följer, etc.). Betald räckvidd är de du når ut till utöver dina befintliga följare som kan vara intresserad av dina tjänster eller produkter.

öka medvetenhet och konvertering.

Möjligheterna är också många sett till vilken målsättning du har med din Facebook-marknadsföring. Du kan sprida ditt varumärke genom räckviddsfokuserad annonsering eller driva in trafik till din hemsida för att i sin tur generera leads eller skapa konvertering enligt uppsatta mål. Du kan också skapa engagemang och interaktion för ditt företag genom att marknadsföra evenemang eller den plats du befinner dig på.

könsfördelning
åldersfördelning

därför ska du synas på facebook.

  • en Facebook-sida är gratis att skapa
  • du når ut till en stor grupp personer
  • det är ett bra sätt att bredda ditt varumärke och komma närmare dina kunder
  • annonsering på Facebook är mätbar
  • facebook ligger i teknisk framkant och nya funktioner tillkommer frekvent
Scroll to Top

bli kontaktad.

boka in ett kostnadsfritt uppstartsmöte