instagram.

vill du annonsera ditt budskap på instagram?

målgruppsstyrd visuell annonsering.

Instagram är en del av Facebooks annonseringsplattform men är inte bunden till den. Det innebär att trots att den största delen annonser på Instagram utgår från Facebook så är det en helt fristående plattform och kan begränsas till att bara synas på de utrymmen som är kopplade till Instagram. Bland sociala medier i Sverige är Instagram den näst största sett till antalet användare. Det är en visuellt fokuserad plattform och använder sig oftast av bildmaterial eller videomaterial i annonserna.

Annonser på Instagram visas på mobila enheter med appen installerad och visas antingen som bild- eller videoannons direkt i Instagramflödet eller som Story bland dina kontakters 24-timmars Stories. Du kan också skapa helskärmsupplevelser som genom utökat innehåll ger mervärde för kunder som är intresserade av dina produkter och tjänster. Det är fördelaktigt att kombinera annonsering på Instagram med annonsering på Facebook för att låta marknadsföringen spänna över fler plattformar och därmed visa upp annonser i fler kanaler samtidigt.

använder instagram.

engagera genom annonsering på instagram.

Instagram är en bra plattform för att skapa engagemang och interaktion bland dina följare samt att sprida ditt varumärke eller visa upp dina produkter och tjänster. Innehållet är en avgörande faktor för att bryta igenom mediebruset och genom visuellt attraktivt annonsmaterial är det lättare att fånga användares uppmärksamhet genom din marknadsföring.

öka relevant trafik och skapa konverteringar.

På samma sätt som med Facebook är målsättningsmöjligheterna många och du kan satsa på att nå så många som möjligt eller sikta på mer kvalitativa värden där du driver trafik till externa sidor för att komma närmare konvertering.

könsfördelning.
åldersfördelning.

därför ska du synas på instagram.

  • en Instagramprofil är gratis att skapa
  • du kan enkelt visa upp ditt företag och dina produkter/tjänster
  • 60 % av alla användare hittar nya produkter genom Instagram
  • annonsering på Instagram är mätbar
  • instagram är en engagerande plattform och du har lätt att interagera med både befintliga och potentiella kunder
Scroll to Top

bli kontaktad.

boka in ett kostnadsfritt uppstartsmöte