mediestrateg – heltid skellefteå

Grit Media växer och är nu på jakt efter en skicklig mediestrateg/mediesäljare till vårt kontor i Skellefteå. Vi söker dig som arbetat några år med främst B2B-försäljning. Din tidigare erfarenhet av försäljning i kombination med vår löpande interna utbildning kommer att ge dig de bästa förutsättningarna för att förstå vår bransch och samtidigt kompetensutvecklas till att leda våra kunders resa framåt i deras marknadskommunikation.

tjänst: mediestrateg
omfattning: heltid
ort: skellefteå
tillträde: rätt person kan tillträda snarast

din roll.

Som mediestrateg/mediesäljare kommer du att erbjuda Grits tjänsteportfölj för uppdragsgivare som önskar utveckla och utöka sin närvaro i främst digitala kanaler. En del av ditt ansvar innebär att du skapar nya kundrelationer, vilket ställer krav på att du har tidigare erfarenhet av att etablera nya kontakter samt att förstå vilka behov som finns.

Du kommer att på sikt ansvara för din egen kundportfölj och arbeta med löpande försäljning och kundutveckling för både nya och befintliga kunder. Tillsammans med våra projektledare och vårt team av specialister säkerställer du att kunden uppnår sina marknadsföringsmål.

din kompetens, erfarenhet och bakgrund.

  • Minst 1–3 års erfarenhet av B2B-försäljning i skiktet medelstora till stora företag
  • Du har ett stort driv
  • Du tänker och lever digitalt, socialt och har sunda värderingar
  • Du är en god lyssnare som fångar upp kundens behov och etablerar förtroende
  • Du är lyhörd och nyfiken på att lära dig mer av dina kollegor
  • Du är relationsskapande, gillar utmaningar och strävar efter att göra bra affärer
  • Du har god social kompetens, är ödmjuk och tycker om att arbeta under eget ansvar
  • Du vill ständigt utveckla din kompetens och förståelse för de olika branscher som våra kunder verkar inom

om gritmedia

Grit är en kreativ digital marknadsföringsbyrå vars affärsidé grundar sig i att kunna erbjuda kunder enkel kontakt och ett stort spektrum av marknadsföringsinsatser. Vi hjälper kunder från idé till färdig produkt, från strategiskt frö till rapporterat resultat och från punktinsats till helhetsgrepp.

Vi bygger Grit på det jävlar anamma och den passion som driver oss fram mot att uppnå våra långsiktiga drömmar och mål. Det är nyckeln till vår förmåga att hålla oss fokuserade, stadiga, optimistiska och motiverade. Det handlar inte om bara talang eller om att vara smartast i rummet – det handlar om att vara uthållig.

Idag är Grit Media ca 30 anställda fördelade på sex kontor runt om i Sverige: Luleå, Skellefteå, Umeå, Östersund, Eskilstuna och Stockholm.

Scroll to Top

ansökan.

ange dina kontaktuppgifter och ladda upp ditt cv.

cv & personligt brev

tillåtna filtyper: doc, docx, pdf, txt

bli kontaktad.

boka in ett kostnadsfritt uppstartsmöte

tack för din ansökan!

vad roligt att du sökt jobb hos oss! vi arbetar för fullt med att gå igenom alla ansökningar och kommer att kontakta dig om du gått vidare.