the grit way

Grit är det jävlar anamma och den passion som driver oss fram mot att uppnå våra långsiktiga drömmar och mål. Det är nyckeln till vår förmåga att hålla oss fokuserade, stadiga, optimistiska och motiverade. Det handlar inte om ren talang eller om att vara smartast i rummet. Det handlar om att vara uthållig. Att våga offra någonting när det behövs och att konsekvent jobba hårt – riktigt hårt – i jakten på vår vision för framtiden.

Våra
medarbetare.

Grits medarbetare och kunskap är vår främsta tillgång och våra starkaste ambassadörer. Därför investerar vi i vår personal.

En viktig framgångsfaktor är våra olika personligheter, erfarenheter och kompetenser. Grit är det vi har gemensamt – en vilja att utvecklas och att utveckla – och nyfikenheten inför vad som händer när man inte ger upp. Våra medarbetare har ett stort driv och go. De trivs att ”få vara sig själv” på arbetsplatsen och drivs av att få jobba med roliga och utmanande arbetsuppgifter och uppdrag. Våra medarbetare bryr sig genuint om våra kunder.

Vi är en digital marknadsföringsbyrå
som hjälper företag att öka sin affär
genom bättre marknadsföring

ställ din fråga till oss

vilka vi är.

passionerade.


Att jobba på Grit innebär att älska sitt respektive yrkesområde. Det är att ha passion och därigenom få individuell drivkraft att göra mer, göra bättre, bli smartare, effektivare och mer engagerade. Passionen och drivkraften för individen framåt, individen för kompetensen framåt, kompetensen för teamet framåt, teamet för företaget framåt och företaget för kunderna framåt. Passionen är grunden till framåtanda och grunden till framgång.

personliga.

Varje anställd på Grit besitter sin egen personlighet och berikar därmed med sin personliga prägel. Grit värdesätter personer, personligheter och personliga relationer. Genom personligheter och personlig kontakt blir relationen mellan externa och interna parter mer värdefull. Den personliga relationen gör också att samarbeten förenklas och görs okomplicerat. Vi är en grupp människor med olika personligheter som arbetar tillsammans med andra människor med olika personligheter och gör affärer med andra människor med olika personligheter.

trovärdiga.

Att vara trovärdig är att bli tilldelad förtroende och förvalta förtroende över tid. Genom ärlighet, uppriktighet, transparens och personlig kontakt tas trovärdighet på högsta allvar. Trovärdigheten visar sig genom att inte gömma sig bakom komplicerade termer för att påvisa kompetens – istället förklaras komplicerade termer och görs lättillgängliga. Långa relationer bygger förtroende och genom att förvalta förtroendet bland medarbetarna lika väl som gentemot kunderna kan långa relationer skapa förtroende som bygger affärer. Alltid med fakta före känsla.

certifieringar

Vill du bli en del av vårt fantastiska team?

Vi är en passionerad och engagerad grupp av människor som vill hitta fler stjärnor till vårt team.

Vill du ha hjälp?

Här tar vi första steget mot att tillsammans skapa bättre marknadsföring. kontakta oss så hör vi av oss inom 48h och berättar hur

Scroll to Top
Scroll to Top