how we do it

Vi är vad vi heter. Grit är ett karaktärsdrag som kombinerar uthållighet, ett inre driv och förmågan att inte ge upp. Det här är vårt intresse och vi jobbar med det vi brinner för.


En mediestrategi kan sättas upp på tusen olika sätt och medielandskapet fortsätter växa i rask takt. Det ställer högre och högre krav på hur vi planerar och utför våra marknadsföringsinsatser.

Vi finns här för att göra det lite lättare för dig att ta beslut och hey.. varför inte ha lite kul på vägen?

01. förarbete & research

Inledningsvis är vi väldigt nyfikna och ställer många frågor. Vilka är era mål och syften? Har vi en grundlig målgruppsanalys? Hur optimerar vi budget utifrån er befintliga strategi? När vi sedan lärt känna varandra så sammanställer vi vår research i ett konkret förslag.

Vi är vana att jobba både med digitala nybörjare och erfarna beställare. Lära-käna-fasen är densamma. Vi skräddarsyr ett upplägg efter just era förutsättningar.


02. produktion & mediaköp

När vi är överens om innehåll, strategi, affärsmål och mätbara nyckeltal (t.ex. antal nya besökare,lönsamhet eller räckvidd) så startar produktionsprocessen. När vi pratar om produktion så menar vi sammanställning av data, aktivitetsplanering och uppsättning av konton / eller optimering av befintliga). 

Här sätts också ditt team samman, Laddat med alla spetskompetenser vi behöver för att följa din aktivetsplan. Sen sen trycker vi på PLAY och spänner fast säkerhetsbältet.


03. optimering av kampanj

Optimera, optimera, optimera. Härifrån tar våra digitala specialister full kontroll och omfördelar er budget utifrån förbestämda mål och resultat. vi håller en kontinuerlig rapportering och avstämning under kampanjens gång vilket ger oss möjlighet att rätta till saker på vägen – istället för att vara efterkloka.

Här sätts också en digital rapportering upp anpassat med era nyckeltal. denna uppdateras löpande och det gör att ni kan följa era kampanjer i realtid. Det ger oss också möjlighet att på ett smidigt sätt peka ut vad som levererar och vad vi behöver förbättra.


04. analys & rapportering

Utifrån era önskemål om rapportering och mötesfrekvens sätter vi upp en plan för hur ni vill följa era framsteg. Vi sammanställer resultat, åtgärder och lärdomar från kampanj som vi sedan sätter ihop till en enkel och tydligt rapport.

Detta är något vi håller väldigt högt och rapportering är av yttersta vikt för att se till att vi håller oss på rätt spår för att stärka våra nyckeltal löpande – och bli bättre!

Vi vill vara en långsiktigt parter där vi tillsammans med dig, dina kollegor och ert företag skapar bättre marknadsföring. läs mer

fungerar som en byrå, känns som en kollega

Vi är en passionerad och engagerad digital marknadsföringsbyrå som alltid utgår efter kundens behov. vi skapar värde genom insikt, plattformsexpertis och närhet till våra kunders affärer med devisen fakta före känsla.

Du får tillgång till specialister på allt detta

Vill du ha hjälp?

Här tar vi första steget mot att tillsammans skapa bättre marknadsföring. kontakta oss så hör vi av oss inom 48h och berättar hur

Scroll to Top
Scroll to Top