marknadsanalys

Vi vet hur dina konkurrenter jobbar, vill du veta hur?

Genom att göra en digital marknads- och konkurrensanalys så kan vi skapa en överblick för er marknad och hur ni positionerar er på den.

kunder som vi hjälpt med marknadsanalys

nyfiken på vad som gör dina konkurrenter framgångsrika?

Vi vet att det kan vara svårt att skaffa sig en bra överblick över hur marknaden ser ut och vilka konkurrenter som gör ett bra (eller dåligt?) jobb i olika kanaler.

Med vår konkurrentanalys får ni en unik överblick över marknaden ni opererar i och hur ert företag står sig mot branschkollegorna.

Till grund för analysen ligger aggregerad clickstream-data från över 200 miljoner internetanvändare världen över som med hjälp av maskininlärning ger dig ett estimat över hur trafiken på marknaden ser ut och i vilken riktning den utvecklas. Vi kombinerar sedan trafikdatan med aktuell statistik från sociala medier samt Kantar Sifo och sammanställer allt i en uttömmande analys med nuläge och slutsatser.

Resultatet blir en rapport där ni får svart på vitt allt som gör er och branschkollegorna till antingen stjärnor eller misslyckanden i sin marknadsföring.

fungerar som en byrå, känns som en kollega

Vi är en passionerad och engagerad digital marknadsföringsbyrå som alltid utgår efter kundens behov. vi skapar värde genom insikt, plattformsexpertis och närhet till våra kunders affärer med devisen fakta före känsla.

certifieringar

Vill du ha hjälp?

Här tar vi första steget mot att tillsammans skapa bättre marknadsföring. kontakta oss så hör vi av oss inom 48h och berättar hur

Rulla till toppen