SEO analys

digital byrå med mer än 10 års erfarenhet

SEO, sökmotoroptimering, Search Engine Optimization, on-page, off-page och teknisk SEO, några av de fraserna du säkerligen hört gång på gång. Kanske har du till och med hyfsat bra koll på vad de innebär. Men har du koll på hur väl SEO-optimerad er hemsida egentligen är? Vår SEO-analys tar reda på det.

Kunder som vi hjälpt med seo analys

varför göra en SEO-analys?

Med över 8,5 miljarder sökningar på Google per dag har varje hemsida som självklart mål att hamna så högt upp som möjligt bland sökresultaten. Konkurrensen är enorm och man beräknar att det finns ungefär 1,7 miljarder andra hemsidor som också vill ranka högt. Med detta i åtanke har Google satt upp extremt strikta regler för att lyckas med SEO.

Man måste helt enkelt spela efter Googles regelbok för att över huvud taget få vara med i leken. Slutligen, som grädde på moset, ändras dessa regler konstant i och med att Google släpper ständiga uppdateringar till sin rankningsalgoritm, ofta med så lite som ett par månaders mellanrum.

Hjälp, mitt SEO-resultat sjunker!?

Kanske har ni precis lanserat en fin och ny hemsida och sett er organiska trafik sjunka som en sten, ett fenomen som är vanligare än de flesta tror. Eller så har ni en väl fungerande äldre hemsida som inte fått en rejäl SEO-genomgång på längre tid än vad som känns bekvämt att erkänna. Oavsett läge hjälper vi er. Med en SEO-analys tar vi ett grundligt omtag om er SEO och tittar på era nuvarande förutsättningar att ranka organiskt, alltid med Googles allra senaste uppdateringar i åtanke. Resultatet är en gedigen rapport där ni får svart på vitt exakt vilka åtgärder som krävs och vad ni bör prioritera först för att återigen börja vandra åt rätt håll i ert SEO-arbete. Med rapporten som grund kan ni sedan arbeta tillsammans med era utvecklare för att återigen få skeppet på rätt köl.

Läs mer om våra analyser

fungerar som en byrå, känns som en kollega

Vi är en passionerad och engagerad digital marknadsföringsbyrå som alltid utgår efter kundens behov. vi skapar värde genom insikt, plattformsexpertis och närhet till våra kunders affärer med devisen fakta före känsla.

certifieringar

Vill du ha hjälp?

Här tar vi första steget mot att tillsammans skapa bättre marknadsföring. kontakta oss så hör vi av oss inom 48h och berättar hur

Rulla till toppen