digital marknadsföring

digital byrå med mer än 10 års erfarenhet

Digital marknadsföring är en djungel, det kan vi efter flera år i branschen konstatera. En sanning du kände igen för en månad sedan kan helt plötsligt se helt annorlunda ut och fungera på ett annat sätt än du är van vid. Vi vidareutbildar oss ständigt och ställer höga krav på oss själva att vara uppdaterade. Allt för att maximera dina medieinvesteringar.

Kunder som vi hjälper med digital annonsering

Du får tillgång till specialister på allt detta

Sociala medier

AI-annonsering

så här jobbar vi med digital markandsföring.

Vi börjar varje samarbete med att ta fram luppen och noggrant granska nuläge, marknaden och  konkurrenterna för att lägga grunden för er digitala närvaro. Vilka är era målgrupper? Vart rör sig dessa personer på regelbunden basis? Hur når vi dem på bästa sätt? Med denna solida grund skapar vi förutsättningar för er lyckade digitala marknadsföring.

När vi har koll på nuläget tittar vi inåt mot er. Vad är målsättningen med kampanjerna? Skall vi synas eller konvertera? Har vi kanske något annat mål med annonseringen? Hur når vi detta på bästa sätt? Var når vi dessa mål mest effektivt? Genom att besvara dessa frågor säkerställer vi att vi skapar rätt annonsering i rätt kanal.

Nästa steg blir att skapa annonskonton, implementera spårning, bygga rapporter och se till att alla tekniska förutsättningar finns på plats. Här bygger vi helt enkelt hela maskineriet som inom kort kommer fungera som en motor för er digitala marknadsföring.

När kampanjerna väl är igång sätter våra specialister igång med att optimera. Vi gör kontinuerligt plattformsspecifika optimeringar där vi över tid förbättrar och spetsar kampanjerna, för att hela tiden bli mer effektiva. Vi drar löpande slutsatser som vi sedan omvandlar till åtgärder, lägger in i kampanjerna och drar ytterligare slutsatser. Vi testar olika teorier mot varann och utvärderar dessa. På så sätt säkerställer vi, även om vi hade en solid grund att stå på från början, att er annonsering kontinuerligt förbättras och hänger med alla förändringar som sker på marknaden.

Slutligen rapporterar vi era (och våra) framsteg, eventuella snedsteg, slutsatser och rekommendationer. För kortare kampanjer sker detta oftast vid kampanjens slut. Vid löpande annonsering är det vanligare att genomföra vid regelbundna avstämningar. Vanligtvis sker dessa en gång i månaden men kan efter behov antingen genomföras oftare eller mer sällan, allt utifrån era specifika förutsättningar.

fungerar som en byrå, känns som en kollega

Vi är en passionerad och engagerad digital marknadsföringsbyrå som alltid utgår efter kundens behov. vi skapar värde genom insikt, plattformsexpertis och närhet till våra kunders affärer med devisen fakta före känsla.

certifieringar

Vill du ha hjälp?

Här tar vi första steget mot att tillsammans skapa bättre marknadsföring. kontakta oss så hör vi av oss inom 48h och berättar hur

Scroll to Top