google ads

vi hjälper företag att växa

På Grit är vi experter på att hjälpa företag att växa genom strategisk annonsering i Google Ads. Som en prisbelönt digital marknadsföringsbyrå från Norrland, förstår vi kraften i datadriven marknadsföring. Vår expertis sträcker sig från att analysera unika sökmönster till att skapa skräddarsydda annonser som når din målgrupp effektivt.

kunder vi hjälper med google ads

datadriven annonsering på google

Med Google Ads ger vi dig förutsättningar att öka dina intäkter genom ökad digital synbarhet.

Vi använder oss av egenutvecklade programvaror, noggrann testning och kontinuerlig optimering för att ge er vad vi kallar ett datadrivet resultat. Alltså ett resultat som, oavsett om det en given månad är utmärkt eller mindre bra, framförallt går att lita på, dra slutsatser ifrån och förbättra över tid.

Genom att analysera er webbplats och sökbeteenden kring era tjänster och produkter så skapar vi en strategi för att börja jobba mot våra gemensamt uppsatta mål.

På GRIT gillar vi mätbara resultat och det är viktigt för oss att du vet vad du får tillbaka från din medieinvestering. Därför vill vi följa upp och mäta allt ifrån nya bokade möten, sålda produkter, nedladdade produktblad, you name it. Allt som är av värde för din verksamhet, helt enkelt.

så här jobbar vi med google ads.

Sökordsanalysen baseras på de produkter eller tjänster som ni vill fokusera på, samt vad målet med annonsering är. Utifrån det ser vi över vilka ord som används på hemsidan, hur faktiska sökningar ser ut och vilka andra typer av sökfraser som används när potentiella kunder söker efter era produkter eller tjänster. 

De sammanställs i en sökordslista som vi sedan gör ytterligare research på för att se sökvolymer och konkurrens. Baserat på resultat så sammanställer vi relevanta sökord i en lista som ni får godkänna innan vi går vidare till produktion.

Nästa steg är att bestämma kampanjstrukturen i ditt Google Ads-konto och förutsättningarna för din annonsering. En kampanjstruktur anger ramarna för din annonsering, som vi löpande optimerar.

Vi skapar relevans mellan sökord, annonsering och landningssidor. Du får full kontroll över intäkter m kostnader, var trafiken kommer ifrån samt när och var dina annonser ska visas. Uppsättningsprocessen tar mellan två till fyra veckor då vi lägger mycket tid på att analysera det potentiella kunders sökbeteenden. 

Din certifierade sökmotorkonsult hanterar, optimerar och utvecklar din google ads-annonsering löpande med målet att öka din lönsamhet och avkastning över tid. 

Vi optimerar bland annat:

 – Nya sökord

 – Negativa sökord

 – Ändringar av matchningstyper

– Pausa sökord

– Justering av bud/budstrategi

– Nya annonser

– Rekommendationer kring textförändringar på landningssida

– Omfördelning av budget mellan kampanjer

– Rikta om sökords till nya landningssidor

– Revidering/komplettering av annonstillägg

Vi rapporter löpande och analyserar det mål och nyckeltal som bestäms för din sökordsannonsering, Vi ger även våra rekommendationer på näst asteg och föreslår förbättringar där vi ser möjligheter. när vi hanterar din sökordsannonsering kan du vara säker på att du får det bästa förutsättningarna för lönsam synlighet.

fungerar som en byrå, känns som en kollega

Vi är en passionerad och engagerad digital marknadsföringsbyrå som alltid utgår efter kundens behov. vi skapar värde genom insikt, plattformsexpertis och närhet till våra kunders affärer med devisen fakta före känsla.

certifieringar

Vill du ha hjälp?

Här tar vi första steget mot att tillsammans skapa bättre marknadsföring. kontakta oss så hör vi av oss inom 48h och berättar hur

Rulla till toppen