mediaplanering

effektivisera dina medieköp.

Det finns många fördelar med att vara strategisk i din medieplanering. Dels för att du ska få ut så mycket som möjligt för din medieinvestering, dels för att kunna möta din målgrupp i precis rätt sammanhang för att öka dina chanser att nå dina uppsatta mål.

Det handlar inte bara om att göra rätt kanalval, det handlar precis lika mycket om att följa en plan och låta en mix av kanaler växeldra för att öka din tillväxt. När vi har en vision, ett mål och en strategisk plan så har vi också en bra grund att stå på för att nå lyckade resultat.

kunder som vi hjälper med medieplanering

analys, strategi och insikt.

Vi startar alla våra samarbeten med ett grundligt analysarbete där vi vill få klarhet i vilka målgrupper det är vi jobbar mot, vilka medier dom använder sig av, beteenden, vad som utmärker era kundsegment och vilka drivkrafter målgruppen har.

Sedan tittar vi på att gemensamt prata igenom dom mål vi ska sträva mot. Är det försäljning, varumärkesbyggande eller kanske till och att stärka ert arbetsgivarvarumärke som är ert primära mål?

Därifrån börjar vi sätta en bas för vilka kanaler vi ska använda oss av för att jobba mot dom målen.

Vill du ha stöd i din medieplanering eller bara veta mer om vilka kanaler din målgrupp använder sig av? Kontakta oss så gräver vi djupare.

Så här jobbar vi.

Inledningsvis är vi väldigt nyfikna och ställer många frågor. Vilka är era mål och syften? Har vi en grundlig målgruppsanalys? Hur optimerar vi budget utifrån er befintliga strategi? När vi sedan lärt känna varandra så sammanställer vi vår research i ett konkret förslag.

Vi är vana att jobba både med digitala nybörjare och erfarna beställare. Lära-käna-fasen är densamma. Vi skräddarsyr ett upplägg efter just era förutsättningar.

När vi är överens om innehåll, strategi, affärsmål och mätbara nyckeltal (t.ex. antal nya besökare,lönsamhet eller räckvidd) så startar produktionsprocessen. När vi pratar om produktion så menar vi sammanställning av data, aktivitetsplanering och uppsättning av konton / eller optimering av befintliga). 

Här sätts också ditt team samman, Laddat med alla spetskompetenser vi behöver för att följa din aktivetsplan. Sen sen trycker vi på PLAY och spänner fast säkerhetsbältet.

Optimera, optimera, optimera. Härifrån tar våra digitala specialister full kontorll och omfördelar er budget utifrån förbestämda mål och resultat. vi håller en kontinuerlig rapportering och avstämning under kampanjens gång vilket ger oss möjlighet att rätta till saker på vägen – istället för att vara efterkloka.

Här sätts också en digital rapportering upp anpassat med era nyckeltal. denna uppdateras löpande och det gör att ni kan följa era kampanjer i realtid. Det ger oss också möjlighet att på ett smidigt sätt peka ut vad som levererar och vad vi behöver förbättra.

Utifrån era önskemål om rapportering och mötesfrekvens sätter vi upp en plan för hur ni vill följa era framsteg. Vi sammanställer resultat, åtgärder och lärdomar från kampanj som vi sedan sätter ihop till en enkel och tydligt rapport.

Detta är något vi håller väldigt högt och rapportering är av yttersta vikt för att se till att vi håller oss på rätt spår för att stärka våra nyckeltal löpande – och bli bättre!

Vi vill vara en långsiktigt parter där vi tillsammans med dig, dina kollegor och ert företag skapar bättre marknadsföring.

fungerar som en byrå, känns som en kollega

Vi är en passionerad och engagerad digital marknadsföringsbyrå som alltid utgår efter kundens behov. vi skapar värde genom insikt, plattformsexpertis och närhet till våra kunders affärer med devisen fakta före känsla.

certifieringar

Vill du ha hjälp?

Här tar vi första steget mot att tillsammans skapa bättre marknadsföring. kontakta oss så hör vi av oss inom 48h och berättar hur

Scroll to Top
Scroll to Top