vi växer tillsammans.

Att tillsammans skapa tillväxt och jobba för ständig förbättring är en stor ynnest med att göra det vi gör. Vi vet att tillsammans med er så kan vi skapa bättre marknadsföring. Nedan kan du läsa mer om några av dom kunder vi jobbar med.

Vad säger våra kunder?

"Jag har samarbetet med Grit i tre år nu. Samarbetet fungerar utmärkt. Grit arbetar transparent och proaktivt, dom är kreativa och snabba i sina leveranser och svarar snabbt på mail. Det är delar som jag värdesätter högt. Deras kompetens inom digital kommunikation är hög. Därtill har de nära till skratt och det gör hela processen så mycket roligare."
"Gänget på Grit är väldig kompetenta, hjälpsamma och familjära som förstår sina klienters behov. Vi är supernöjda med de lösningar som vi har fått"
– Nadia Khan, Marketing coordinator
""Grit är duktiga på att förstå våra målgrupper, vårt behov och våra förutsättningar och paketerar och levererar utifrån det riktigt bra lösningar. Dessutom uppskattar vi att de alltid finns tillgängliga och att de är otroligt lösningsfokuserade och professionella i sitt bemötande.”"
"Grit förstod vårt behov och den unika kombinationen av kompetens, engagemang och bra dialog gjorde att vi valde Grit som vår samarbetspartner."
– Tina Möller, Kommunikationschef
"Närheten, engagemanget och den breda kompetensen har varit nyckeln till att vi kunnat göra den positiva förflyttningen vi gjort. Idag jobbar vi mer effektivt och med en tydligare uppföljning mot resultat."
– Linda Wåhlberg, HR-kommunikatör
"Proffsiga men med fötterna på jorden. Hjälpsamma, lösningsorienterade, förstående och förklarande. "
– Hilda Lemon, Marketing Specialist

fungerar som en byrå, känns som en kollega

Vi är en passionerad och engagerad digital marknadsföringsbyrå som alltid utgår efter kundens behov. vi skapar värde genom insikt, plattformsexpertis och närhet till våra kunders affärer med devisen fakta före känsla.

Vill du ha hjälp?

Här tar vi första steget mot att tillsammans skapa bättre marknadsföring. kontakta oss så hör vi av oss inom 48h och berättar hur

Scroll to Top
Scroll to Top